90 Day Jane

In 2008 verscheen er een lugubere blog op Internet, waarin “Jane” aankondigt in 90 dagen af te tellen tot haar zelfmoord. Is het echt? Is het nep? Aandachtrekkerij of een serieus probleem van deze generatie over hoe om te gaan met internet en sociale media? Uiteindelijk blijkt het gelukkig een hoax op internet die een vlucht nam, zoals het zo vaak gaat op internet.

90 Day Jane haalde de blog uit de lucht met de opmerking “I have great disappointment with my generation and its obvious obsession with celebrity culture rather than their fellow man”. En dat inspireerde ons dan weer wel. Blijven we met z’n allen een ideale wereld voordoen op Social Media? Is het beroemd worden echt een obsessief doel? Of moeten we gewoon met vrienden en bekenden er een toffe tijd van maken? Biertje drinken, muziek maken en daarmee leuke mensen ontmoeten! Dat is volgens de band 90 Day Jane de essentie!

Met ruim 50 live-shows aan ervaring zijn de kritieken over 90 Day Jane lovend “In your face! Zoals Rock & Roll hoort te zijn! 90 Day Jane is een band met een enorme drive die vol enthousiasme en plezier op het podium staat!"