Info

Jet Fest 2017

We zijn alles in het werk aan het zetten om deze editie nog grootser te maken dan die van vorig jaar! Om dit allemaal te kunnen bekostigen vragen wij het bescheiden bedrag van 25 euro. Hier krijg je onbeperkt drank (goed bier, wijn, fris) en een dag vette live muziek voor terug. We garanderen jullie dat we iedere cent in het festival steken. Kaarten bestellen doe je hierrrr.

Er is de mogelijkheid om eten te halen op het terrein, dit wordt verzorgd door de BBQ masters van The Smoker.nl. O.a. pulled prok wraps, falafel en nacho's!

Vergeet dus niet om contant geld mee te nemen om eten te kunnen kopen. Wij verkopen geen bonnen.

Er is een garderobe waar je je jas kwijt kunt.

WC is gratis (dit jaar geen Dixi maar een toiletwagen!)

We zien jullie graag in Meijel op 10 juni!

Nog steeds vragen? Stuur een berichtje

Organisatie

Bier wordt verzorgd door Bier Ervaring

Podium met dank aan Bouwbedrijf Stammen en Youp Fabé

Onze huisfotograaf Richard Meeuws is ook dit jaar weer van de partij, smile!

De podiumdelen worden weer ontzettend gul aangeboden door Michel Claassen, wat een held!

De webhosting met dank aan Zoso Website Strategieën!

Jet Fest is ontstaan vanuit Red Jets

Het ontstaan van Jet Fest

In 2015 kwam er tijdens een repetitie van de band Red Jets voor het eerst het idee ter sprake om een feestje vanuit de band te organiseren. Hierbij was het plan om een bescheiden concertje voor een man of 40 in de achtertuin van de drummer te geven. Aangezien er bij zo’n feestje toch de nodige voorbereidingen getroffen moesten worden, werden ook Erwin van de Weijer en In The Attic aan het programma toegevoegd. Wij, als Red Jets, hebben het feest toen “Jet Fest” gedoopt.

Op The 4th of July 2015 was het een snikhete dag en dat hebben we geweten ook op de eerste editie van Jet Fest. Liters zweet en bier zijn er die dag doorheen gegaan. Dat deed verder niets af aan het feest, want het was een groot succes! Er waren niet direct plannen om het jaar erna nog een editie te organiseren, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo ontstonden er ook plannen voor een Jet Fest 2016.

Mark Leeuwerik (Bier Ervaring) en Joep Melssen (Youp Fabé) hadden zich bij de organisatie gevoegd, waarmee er een hoop nieuwe dingen mogelijk werden. Waar de bandjes in 2015 nog in een partytentje stonden te spelen hebben we in 2016 een podium met behulp van steigers in elkaar geknutseld! Ook het programma werd dat jaar een stuk groter. Maar liefst acht bands/solisten hebben in de middag en avond van 9 juli 2016 de lucht met mooie klanken gevuld. Daarnaast was er een frietwagen en een met humor gepresenteerde tombola (dat is dus een soort van loterij, voor de mensen die het niet weten) om de dag compleet te maken. Ook de 2016 editie van Jet Fest was in onze ogen een groot succes te noemen, en zullen we als band én als organisatie niet snel vergeten.

Dan zijn we nu in 2017 aanbeland en ook dit jaar willen we weer een Jet Fest organiseren, en ook nu weer een stapje groter dan vorig jaar. Hopelijk mogen we hier na 10 juni 2017 schrijven dat ook de 2017 editie een daverend succes was. Wij doen er in ieder geval alles aan om er weer een mooi feestje van te maken en daar hebben we ook het volste vertrouwen in.

De Jet Fest organisatie

Voorgaande edities

2015

2016